EN GAVE AT GIVE VIDERE

Ulla Hermansen meldte sig som assistent på en NLP uddannelse med ét formål, men fik meget mere ud af det, end hun havde håbet. – Jeg blev faktisk spurgt, om jeg havde lyst til at være assistent, da jeg var i gang med at læse NLP Master Coach. Jeg syntes, det kunne være super spændende at afprøve det, jeg havde lært og få lov til at gøre brug af det ved at coache andre, fortæller Ulla.

Rollen som assistent er velkendt for enhver, der har gået på en uddannelse i NLP Huset. Der er nemlig tilknyttet assistenter på alle uddannelserne. Assistenterne er der for de studerendes skyld til at coache, hjælpe, støtte og supplere underviserne undervejs. De er også til stede på øveaftenerne, hvor de også bidrager.

En forskel
Ulla har lige siden hun begyndte på sin NLP Coach Practitioner uddannelse haft et stort ønske om at gøre en forskel for andre, men assistentforløbet kom også til at gøre en forskel for hende selv.

– Det var spændende at få lov til at følge nogle andres proces, deres rejse og deres udvikling. Det har givet mig rigtigt meget. At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Udover at være assistent for både et Practitioner- og et Masterhold har Ulla også fået supervision undervejs. Det er et forløb på 20 timer med både gruppe- og individuel supervision, som er obligatorisk for at gå videre på bl.a. træneruddannelsen.

– Jeg gik ind til supervisionen helt åben og tænkte ”Nu ser vi, hvad der sker”. Det, jeg troede, jeg skulle have ud af det, var at finde den røde tråd med mine uddannelser og blive en bedre coach for eksempel ved at få styr på modellerne, værktøjerne og tilstandene. Og jeg har lært endnu mere end jeg havde troet. Det har bundet en fantastisk sløjfe om alt det, jeg har lært, fastslår hun.

Et frivilligt skub
Selvom man bliver presset, synes Ulla at alting bliver bedre efter de ”omgange” man får i supervisionen. – ‘Tommelskruerne’ bliver lige sat på endnu engang. Det er ufatteligt, at vi beder om det igen og igen, for at ryge helt ud på kanten af vippen, til man ikke kan komme længere. Men til sidst bliver den sidste brik lagt, og man får ro og et godt perspektiv på det hele. Det er virkeligt alle forundt, siger hun.

Ulla føler, hun har fået evnen til at tage tingene meget mere oppefra og ned og har fået en stor ro og tiltro til, at tingene sker, som de nu sker. – Kendetegnet for NLP Huset er, at vi går styrket derfra hver gang. Man bliver samlet op og hørt. Der er ingen vej tilbage, smiler Ulla, der allerede har adskillige kurser linet op til den nærmeste fremtid.

_______

Hvis du også gerne vil være assistent på en NLP Coach uddannelse, så læs mere her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev