FÅ HJÆLP TIL SELVHJÆLP, SÅ DU KAN ÆNDRE PÅ DINE MØNSTRE

mange-veje-nlp-huset

Vores kursister tilmelder sig vores NLP uddannelser af mange forskellige grunde. Den typiske grund er, at folk ønsker at blive en bedre leder eller medarbejder. Men når folk går i gang med uddannelsen støder de typisk disse tre mønstre eller problemstillinger:

1. Jeg lytter ikke ordentligt efter

Fra tid til anden oplever de fleste knas og uoverensstemmelser i forhold til andre. Det er en del af livet. Men bliver du ved med at være irriteret på en bestemt person, eller har du en uløst konflikt med andre, kan du på et af vores NLP uddannelser få “masseret” dit mønster, hvis du vel at mærke selv har lyst til at arbejde med det. Det kan gøre dig mere bevidst om, hvad der er på spil i dine relationer. Og det vil helt sikkert forbedre dit forhold til de konkrete personer både nu og her – og på længere sigt, uanset om det er chefen, den irriterende kollega, ægtefællen eller børnene.

2. Jeg tror, jeg kan læse andres tanker

Meget ofte bliver folk på vores uddannelser opmærksomme på, at de i mange år har gættet sig frem til, hvad andre mennesker tænker. Vi har nogle teknikker, der gør dig bevidst om, hvordan du fortolker, hvad andre siger og gør. Resultatet er en anden tilgang til dig selv og andre mennesker.

3. Jeg spænder ben for mig selv

Alt for ofte oplever vi, at folk spænder ben for sig selv. Forstået på den måde, at begrænsende overbevisninger og forestillinger om os selv, kan forhindre os i at udleve vores fulde potentiale. Hos os får du redskaberne til at arbejde med din personlige udvikling, så du mere målrettet kan arbejde hen imod det, du ønsker. Vi arbejder både med de små skridt og de store.

Skal du med?

En uddannelse hos os er ikke dyrt i forhold til, hvad det koster at være i et forløb hos en coach, psykoterapeut eller en psykolog. Hos os får du en teoretisk baggrund og en række redskaber, som du kan bruge til at forstå dig selv og andre med – til gavn resten af livet.

Læs mere om NLP Practitioner uddannelsen her

De bedste hilsner

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev