DET ER, SOM DET ER

Af Ulla Hermansen

Jeg har gennem et stykke tid ønsket, at skrive om min oplevelse, som deltager på Mindfulness Practitioner – en uddannelse som er ganske særlig og med en eminent underviser, som forstår at favne og samtidig udfordre den enkelte deltager. Derudover er der et højt fagligt niveau godt suppleret med gennemgribende øvelser og meditation.

Det har taget tid, at nedfælde refleksioner og erfaringer, men helt i tråd med grundtanken i Mindfulness, er det helt ok og jeg møder det uden dom og jeg møder andre helt uden dom og fordømmelse.

Betyder det, at jeg ikke længere bliver vred, såret, frustreret, ked af det – nej, det gør jeg stadig, men det er en tanke og følelse, som hurtig forsvinder og det gør mig i  stand til at møde verden med et nærvær og en 100% tilstedeværelse.

Jeg vil til hver en tid anbefale at deltage i Mindfulness Practitioner – det er et af de forløb, som bliver  skelsættende for ens rejse gennem livet. Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt og det er helt uden bivirkninger.

Tak for et helt igennem fantastisk forløb og en lang række værktøjer, som jeg vil tage med mig både personligt og professionelt.

Igen: Det er, som det er.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev