ARBEJDET ER DEN HYPPIGSTE ÅRSAG TIL STRESS

“Arbejdet er den hyppigst angivne årsag til stress”, og “Hver syvende dansker føler sig stresset”. Det skriver Videnscenter for Arbejdsmiljø.

Der findes efterhånden en del coaches, terapeuter og instruktører, der hjælper mennesker, så deres hjerner ikke kører på højtryk konstant. Typisk har disse “hjælpere” en efteruddannelse i lægen Jon Kabat-Zinns videnskabeligt dokumenterede mindfulness-program (MBSR-programmet).

Mød coach og yogalæreren Marie

Én af dem, der har tænkt sig at tilbyde MBSR-programmet til sine klienter fremover, er Marie Hyltén-Cavallius, der lige nu går på Mindfulness Instruktør uddannelsen i NLP Huset.

Gennem uddannelsen bliver hun i stand til at hjælpe klienter gennem Kabat-Zinns 8-ugers mindfulness-program og reducere oplevelsen af stress. En vigtig pointe i programmet er, at man lærer at være i verden på en ikke-dømmende måde. Det skaber mere livskvalitet og tilfredshed at være med sine livsvilkår på en mere accepterende og favnende måde.

Marie ejer virksomheden “Trivsel i arbejdsliv”, hvor hun udbyder coaching inden for karriere og stress samt yogaretreats. Hun har arbejdet med mindfulness-teknikker og meditation i en del år, men havde et ønske om at blive endnu bedre:

– “Jeg kunne godt tænke mig at komme et lag dybere i hele tankesættet og psykologien bag mindfulness, da jeg hjælper mennesker med stress og andre trivselsmæssige udfordringer. Mindfulness har et fokus på kroppen, som jeg synes er helt afgørende for at kunne hjælpe. Jeg har derfor valgt at starte på Mindfulness Instruktør uddannelsen i NLP Huset”.

Marie er glad for at være startet og fremhæver underviseren, som det noget af bedste:

– “Liselotte Hjorth, som underviser, er super inspirerende og vanvittig dygtig til at formidle tankesættet bag mindfulness”.

Har du også lyst til at hjælpe andre mennesker ned i kroppen?

Måske har du selv oplevet, hvad mindfulness og meditation kan give dig personligt i forhold til at skabe balance i et ellers travlt liv? Måske vil du gerne hjælpe andre med at integrere mindfulness i deres liv? Så kan Mindfulness Instruktør uddannelsen være et supplement til din nuværende uddannelse.

Vær opmærksom på, at vores instruktør-uddannelse forudsætter en grundlæggende uddannelse i mindfulness. Vi foreslår vores uddannelse Mindfulness Practitioner, men du kan også have taget en grundlæggende mindfulness-uddannelse fra et andet sted.

Ring til os på telefon 70 21 90 01, hvis du vil have en snak om dine muligheder.

Bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

Har du lyst til at følge vores nyhedsbreve, hvor vi bl.a. bringer interviews med kursister, som har gennemført vores uddannelser, så tilmeld dig her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev