4 TRIN, DER KAN FREMTIDSSIKRE DIG PÅ JOBBET OG DERHJEMME

I dette blogindlæg vil vi give dig en oversigt over, hvordan du kan fremtidssikre dig selv. Med det mener vi, at du bliver endnu bedre til at forstå, hvordan du samarbejder og kommunikerer på jobbet og derhjemme.

Hvem vil ikke gerne være en mere skattet medarbejder eller chef? En endnu mere forstående far, mor, kæreste eller ven?

Lad os forklare.

I NLP Huset har vi samlet den bedste viden og og de mest virkningsfulde teknikker inden for NLP og coaching. Det har vi gjort gennem de seneste 30 år. Den guldgrube kan du gradvist få fat i ved at starte på uddannelsen NLP Practitioner.

Hvis du vil mere, har du mulighed for at efteruddanne dig løbende, og når det passer ind i dit liv.

Se her i 4 trin, hvad du kan gøre og hvilket udbytte du får hos os:

Efter 1 årNLP Practitioner har du redskaberne, der gør dig mere nærværende, lyttende og i stand til at stille bedre spørgsmål. Du er blevet bedre til at lede din egen følelsesmæssige tilstand og kan coache andre ud fra grundlæggende modeller.

2. år kan du tage NLP Master Coach, og du kan nedsætte dig som coach. Du kan sætte et lille skilt på døren og tage imod klienter. Du har nemlig coachet mange gange og har fået en erfaring med at arbejde kreativt med coaching og NLP-modellerne. Mange kursister vælger dog ikke at blive deciderede coaches, men bruger deres nyerhvervede kompetencer til at stå stærkere på det personlige plan som leder eller medarbejder.

Herefter er det muligt at tage en 2-årig overbygning (3. og 4. årNLP Psykoterapeutuddannelsen), der ender med at du bliver NLP Psykoterapeut. Du bliver gradvist mere fagligt og personligt robust, så du kan håndtere og hjælpe mennesker i det svære og det meningsløse. Du er formodentlig begyndt at tage imod klienter for langsomt at starte din klinik op. Du har mulighed for at afholde samtaler i NLP Husets lokaler (på udvalgte dage) og tage imod betaling for sessionerne.

Skal du med?

Overvejer du en NLP uddannelse? Så kig nærmere i vores kursuskatalog


De
bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev